Lindsay Lohan hakkab mängima kõmuajakirjanikku?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Kinnitamata andmetel hakkab Hollywoodi staar Lindsay Lohan uues filmis mängima kõmuajakirjanikku, kes püüab staaride saladuste jälile jõuda.

Kriitikute sõnul on see üsna irooniline, kuna Lohan annab ise pidevalt kõmuväljaannetele ainest, kirjutab radaroniline.com.

Uus film kannab nime «Escaping The Game» ja selle tegevus toimub erasaare luksuskuurordis, kuhu staarid on põgenenud neid jälitavate ajakirjanike eest.

Filmi produtsendi Nathan Folksi kinnitusel sobib Lohan uuriva ajakirjaniku rolli hästi.

Folks lisas, et kuna näitlejannal on probleeme ning ta peab pideva jälgimise all olema, siis on ta seda ka filmivõtete ajal ööpäev läbi.

Alles hiljuti pidi Lohan kohtus aru andma, kas ta varastas juveelipoest 2500 dollarit maksva kaelakee. Varem on ta pikalt olnud alkoholi- ja narkoravil.

Lohani lähikonda kuuluva isiku kinnitusel püüab staar oma näitlejakarjäärile uut tuult sisse puhuda.

Mitmed filmitegijad on Lohaniga koostöö lõpetanud, kuna näitlejanna probleemidele ei näi lõppu tulevat.

Lohan kaotas juba rolli pornostaar Linda Lovelace`i elust rääkivas filmis «Inferno», millele ennustatakse suurt edu. Samuti jäi ta ilma armastusfilmi «One Night With You» rollist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles