Tänane peosoovitus! Legendaarne Stamina MC juba täna klubis Studio

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drum'n'bass'i MC ja vokalist Stamina MC
Drum'n'bass'i MC ja vokalist Stamina MC Foto: Promopilt

Juba täna õhtul astub Studios külaliste ette drum'n'bass'i MC ja vokalist Stamina MC koos Sound in Noise’ga.

STAMINA MC debüüdiks loetakse esinemist ühes piraatraadios, 20 aastat tagasi, aastal 1996. Sealt edasi on tema karjäär kulgenud tuuritades mööda erinevaid suuremaid ja väiksemaid lavasid üle terve planeedi. Stamina MC kohta on öeldud, et tegemist on multitalendiga, kes suudab mängleva kergusega ühendad laulja, MC ja õhtujuhi rollid ning oma särava karismaga vallutada iga publiku meeled ning südamed. Ta kuulus kultusbändi London Elektricity algupärasesse live-koosseisu ning on atunud üles koos selliste artistidega nagu Shy FX ja DJ Marky.

Eelkõge on Stamina MC tuntud nende legendaarsete lugude kaudu: 

DJ Marky & XRS Land feat STAMINA MC - LK

D.Kay & Epsilon feat,. STAMINA MC - Barcelona

Dub FX & Stamina MC - Only Human

Eesti oma SOUND IN NOISE (S.I.N) on olnud drum'n'bass'i lavade rambivalguses juba üle kümnendi. Juba 2004. aastast on S.I.N'il õnnestunud säilitada kõrgeid positsioone Eesti drum'n'bass'i DJ'de aastakokkuvõtetes, mitmed aastad neid ka võites. Ka sel aastal langes Raadio 2 rahvahääletuse auhind «R2 DNB 2015 - Aasta DJ» tema kätte. Tema lugusid on avaldanud muljetavaldav nimekiri mainekaid plaadifirmasid, kelle hulgas on näiteks Ram Records, Dont Play, Hospital, Shogun Audio ning mitmed lood on kõlanud ka Inglismaa suurraadiojaamades nagu BBC 1 ja BBC 1XTRA.

Viimati sai ta ka hakkama ametliku remixiga trummibassi superstaarile TC'le!

TC - Have You (Sound In Noise Remix)

Teisel korrusel astub Stamina MC ja Sound in Noise kõrval üles Kaspar Leivo ning esimesel korrusel valivad muusikat Jaan Jaago ja DJ RUFF.

Uksed avatakse kell 00.00.

Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles