Hendrik Sal-Saller esitleb väga isiklikku raamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller kütab kirgi nii helis kui stiilis.
Hendrik Sal-Saller kütab kirgi nii helis kui stiilis. Foto: Postimees

1.detsembril esitleb Eesti edukaima bändi laulja ja kitarrist Hendrik Sal-Saller Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes oma väga isiklikku raamatut «Hendrik Sal-Saller. Intervjuu Iseendaga», mis sisaldab kilde lapsepõlvest, punkarielust, Soome emigreerumisest kuni selleni, kuidas ja miks sündis Smilers ja mis siis edasi sai. 

«Olen väga uhke ja õnnelik, et selline vägev asi valmis sai. Protsessi käigus leidsin üles palju lahedaid vanu pilte, millega seoses meenusid erinevad põnevad juhtumid,» räägib Hendrik Sal-Saller, kes raamatu ilmumisega paneb punkti ka edukale sünnipäevakontsertite tuurile koos Smilersiga, mille finaal toimub täna Nordea Kontserdimajas. 

Kooli ajal punkarielu elanud ning hiljem sundkorras Nõukogude armee dessantväeosas Spetsnazi väljaõppe saanud Sal-Saller on oma 35-aastase muusikukarjääri jooksul ära jätnud kolm mängu ja meenutab, kuidas ta juba üsna oma muusikutee algusaastail tormas pärast mängu koju uusi lugusid kirjutama, samal ajal kui bändikaaslased läksid nautima kõike, mida bändimehe-kuulsus endaga kaasa tõi. Sal-Salleri ja Smilersi tõus Eesti muusikataevasse oli kiire ja vastandina nii mõnelegi komeedile on ta sinna kindlalt püsima jäänud. 

Hendrik Sal-Saller / Promo
Hendrik Sal-Saller / Promo Foto: promo

Kõik Hendrik Sal-Salleri põnevamad mälestused ja jutud on raamatusse kirja pannud Hendriku hea sõber Mihkel Raud.

Raamatu esitlused toimuvad:

01.12 kell 18:30 esmaesitlus Solaris Keskuse Apollos

02.12 kell 18.00 Tartu Tasku Rahva Raamatus

07.12 kell 18:00 Viimsi Keskuse Apollo

08.12 kell 18:00 Pärnu Keskuse Apollo

09.12 kell 18:00 Tartu Kaubamaja Apollo ees asuv aatrium

12.12 kell 18.00 Virku Keskuse Rahva Raamatus

14.12 kell 18:00 Mustamäe Keskuse Apollo

15.12 kell 18:00 Rakvere Kroonikeskuse Apollo

21.12 kell 18:00 autogrammitund Kristiine Keskuse Apollos

Esitlustel räägib Hendrik raamatust, laulab ning jagab autogramme. Esmaesitlusel vestleb Hendrikuga Kirjandusministeeriumi saatejuht Mart Juur. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles