Video: kuidas drooni abil õhtusööki valmistada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkamine drooni abil
Kokkamine drooni abil Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Droone kasutatakse näiteks kenade kaadrite saamiseks ning jälgimis- ja luuretegevuses, kuid miks mitte ka õhtusöögi valmistamiseks.

Youtube’i on jõudnud video, milles õpetatakse drooni abil õhtusööki valmistama.

Mees kasutab selles videos drooni nii kartulite kui porgandite koorimiseks, kartulipudru tegemiseks kui kastme valmistamiseks. 699 dollarit maksva drooni abil saab ka kalkunit küpsetada.

Esmalt tuleb droonile kinnitada propellerid, siis tuleb katsetada kas need töötavad ja tõmmata ühte kätte metallrõngastest kinnas, mis kätt kaitseks.

Siis koorida drooni propellerite abil kartulid ja porgandid ning panna need keema.

Droonilt tuleb eemaldada kaamera ja panna selle asemele konks, mille külge saab kinnitada nööri ja nööri külge näiteks kalkuni.

Droon transpordib kalkuni aeda, kus on keeva õliga anum, mille sisse droon kalkuni paneb ja laseb tal seal küpseda umbes 25 minutit.

Küpse kalkun jõuab kööki tagasi, mees tükeldab nüüd drooni abil porgandid ja peterselli. Ta eemaldab droonilt propellerid, pannes asemele neli mikserit, mille abil teeb kartuliputru, kõrvitsakooki, kastet ja lööb vahukoore vahtu. Samas on märgata, et tegemist on üsna määriva toiduvalmistamisega.

Lõpuks valmib kook ja drooni abil lõigatakse sai tükkideks.

Mees paneb toidu taldrikule, kuid nagu videolt näha, ei jää üldmulje esteetiline, siiski on kõik puhas ja söödav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles