Video: Clarkson, Hammond ja May haarasid relvad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarksonist, Richard Hammondist ja James Mayst said eriüksuslased
Jeremy Clarksonist, Richard Hammondist ja James Mayst said eriüksuslased Foto: Youtube

BBC menusaate «Top Gear» endised saatejuhid Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May haarasid relvad, et «võidelda» terroristide vastu  ja kaitsta oma uues saatesarjas Briti kuningannat.

Kolmest staarist on saanud Amazon Prime’i saatesarjas «The Grand Tour», mille esimese hooaja teine osa kannab pealkirja «Operation Desert Stumble», hambuni relvastatud eriüksuslased, kes annavad oma panuse Lähis-Idas terroristide vastu võitlemisse, teatab Daily Mail.

Jordaanias üles võetud osas päästavad Clarkson, Hammond ja May kuninganna Elizabeth II, keda kehastab näitlejanna, kaaperdatud lennukist ja toimetavad ta turvalisse paika.

Kolm autosaate staari imiteerivad mitmeid kuulsaid stseene märulifilmidest ja spiooniseriaaldest, olles samas koomilised, kuid ka igapäevaelus pidevalt juhtuvat, kuna terrorismioht on igapäevane.

Näiteks Hammond võitleb terroristiga lennukitiival, vehkides suure noaga. See stseen meenutab «Visa hinge» ja Bruce Willist.  

«The Grand Tour» eriosa «Operation Desert Stumble» lõpus on näha vigastatud Clarksonit roomamas kuninganna jalgade ees ja küsidest, et kas tema majesteet saabus kaugelt.

Samas testivad kolm kanget staari kõrbelinnas kihutamist ja sõidu pealt relvade kasutamist, neil õnnestub isegi paar autot õhku lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles