Puustusmaa võttis paljaks kakskümmend Playboy modelli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks kahekümnele Playboy modellile võtab režisöör Puustusmaa oma uues mängufilmis Rotilõks alasti ka tuntud Eesti meesnäitleja Kristjan Sarve
Lisaks kahekümnele Playboy modellile võtab režisöör Puustusmaa oma uues mängufilmis Rotilõks alasti ka tuntud Eesti meesnäitleja Kristjan Sarve Foto: Liisa Piiparinen

Alates 5. märtsist jõuab kinolinale kodumaine põnevusfilm «Rotilõks», mille režissööriks Andres Puustusmaa. Žanrilt on tegu ühiskonnakriitilise filmiga, milles on tegevuse dünaamika arendamise eesmärgil kasutatud action-filmi elemente.

Loomulikult ei puudu ühest korralikust action-filmist ka kaunid naised, seks ja rock`n roll.

Lisaks kahekümnele Playboy modellile võtab režissöör Puustusmaa oma kuumas mängufilmis alasti ka tuntud Eesti meesnäitleja Kristjan Sarve.
     
Tegemist on stseeniga, kus üks filmi peaosalisi, edukas fotograaf Kristiina, viib oma stuudios läbi fotosessiooni alasti tipp-modellidega. Et aga üks modellidest ei saanud kohale ilmuda, sunnib äge Kristiina oma assistenti (Kristjan Sarv) teda asendama.
     
«No kurat!» ütleb selle peale fotostuudio assistent ja koorib ennast ilma igasuguse valehäbita neidude ees ihualasti.

Alastistseenis löövad kaasa sellised kuumad kiisud nagu Playboy lemmikmodellid Dea Sumin, Kristina Petina ja Printsessi-Triinu.

Vaata seksikat pildigaleriid ja videointervjuud alastimodell Dea Suminaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles