Esmaskordselt ühendavad plaadikohvrid üheks õhtuks Eesti ja Inglismaa trummibassi DJd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sin City
Sin City Foto: promo

Sin City on kahtlemata Eesti üks teenekamaid drum&bass peoseeriaid, mille valduses ka mõned üsna olulised rekordid – juba oma 13. aastakäiku tähistav ahelüritus on toimunud nüüdseks enam kui 150 korral ning lennutanud siinsetele lavalaudadele üle 140 artisti nii Suurbritanniast kui mujalt maailmast. Sin City kuraditosindanda aastapäeva tähistamine saab toimuma 3. detsembril klubis Illusioon vääriliselt, ent mitte ajalooliselt, sest esmakordselt Eesti drum&bass'i ajaloos näeb klubipimedust ametlik rahvusvaheline ja eksklusiivne selg-seljal DJ-sett - TC (UK) back 2 back SOUND IN NOISE ehk S.I.N (EST), keda vürtsitab sõnasepp MC DARRISON (UK)!

TC on mees, kes suutnud üheks terviklikuks entiteediks kududa underground'i ja kommertsedu. Bristolist pärit TC üllitas oma debüütalbumi «Evolution» pea 10 aastat tagasi, sel suvel nägi ilmavalgust viimase follow-up «Unleash The Wolves». Vahepealsesse aega jääb aga nii mõndagi, alates ametlikest remiksidest Rihanna, Damian Marley & NAS'i, Tinie Tempah' aadressil ning koostööst Sub Focuse, Wilkinsoni, Pendulumi ja Camo & Krookediga, lõpetades Skrillexi plaadifirma OWSLA alt väljunud «Do You Rock» ja «Get Down Low» nimeliste hittide ja mitmete Aasta DJ/Produtsent tiitlitega.

SOUND IN NOISE, varem tuntud kui S.I.N, on Eesti oma kasvandik, kelle muusikukarjäär on nüüdseks väldanud julgelt üle kümnendi. Tema loomingut on mängitanud suurnimed nagu Andy C, London Elektricity, Pendulum, Drumsound & Bassline Smith, Grooverider, TC, Friction, DJSS, DJ Hype, Ed Rush, Optical jpt ning avaldanud suur-label'id RAM Records, Dont Play, Hospital, Shogun Audio, Spearhead, Med School Music, Formation, Viper jpt. Lisaks pärjati mees sel aastal Raadio 2 rahvahääletuse auhinnaga «R2 DNB 2015 - Aasta DJ» ning tema ametlik remiks TC viimase albumi loost «Have You» leidis samuti heldet vastukaja.

MC DARRISON alustas oma muusikukarjääri 10-aastasena kusagil Suurbritannia reggae-soppides. Pikka aega töötas mees legendaarse plaadifirma V Recordings artistidega ning tal on siiani soojad suhted trummi ja bassi supereliiti kuuluvate nimedega, nagu Ed Rush & Optical, Virus, Ray Keith, Full Cycle, DJ Suv, Bad Company, Ed Solo jt. Asendamatut vokaalabi osutas mees ka Netsky ja Dj Fresh'i hittidele «Escape» ja «All That Jazz» ning vaid mõned kuud tagasi jõudis orbiidile tema rõõmus singel «She» house'i legend Marshall Jeffersoni plaadifirma alt.

Säärane saab olema Sin City 13. sünnipäevapidu – esmakordne back 2 back DJ-sett kodumaise ja väismaise kaliiberdiskori koostöös, vürtsiks sõnavalingu eest vastutav MC ning loomulikult teised Sin City pomod Mander & Studious. Kohtumispaik klubi Illusioon 3. detsembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles