Tipp ja Täpp hakkavad juhtima noortesaadet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsist alustab Tallinna Televisioonis uus noortesaade, kus peaosalisteks staarajakirjanik Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp!
Märtsist alustab Tallinna Televisioonis uus noortesaade, kus peaosalisteks staarajakirjanik Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp! Foto: Tallinna TV

Märtsist alustab Tallinna Televisioonis uus noortesaade, kus peaosalisteks staarajakirjanik Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp!



Seltskonnameedia püstolreporterid Tipp ja Täpp alustavad märtsis Tallinna Televisioonis uue noortesaatega.

«Hakkame tegema noortesaadet, millest on viimased aastad puudust tuntud, sest erakanalites pole selliseid saateid juba aastaid olnud,» ütles Tipp.

«Alustame selles mõttes nullist, et teeme kõike ise - kujundusest võteteni ja otsime ise kõik saatekülalised ja uudised. Meil ei ole eraldi toimetajat või suurt meeskonda taga. Üritame asja hoida võimalikult lihtsana,» lisas Täpp.

Tallinna Noorte Televisioon (TNTV) alustab 2. märtsist ja on eetris igal kolmapäeval kell 16.30.

«Vaatame, kuidas me noortele peale läheme ja kui rahvale me saade meeldib, hakkame sügisest olema tihedamini eetris. Ideaalne oleks olla eetris iga päev otsesaatena, aga selleni on veel aega,»  täpsustas Täpp.

Tegus paarike lubab, et vaatajatel saab olema küllaltki suur osa nende saates. «Loosime auhindu ja korraldame võistlusi, seepärast tasub meie tegemistel Facebookis ja Youtube'is silm peal hoida, lisab Täpp ja ütleb, et Facebookis on üleval nii saate treiler, selle tegemisega kaasnenud apsud kui ka galerii, kuidas reklaamklipp valmis.

Vaata lisaks SIIT!

Edu teile, Tipp ja Täpp, ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles