«Kamikaze» orav maksis poliitikule julmalt kätte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orav
Orav Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

USAs Chicagos sai poliitik tunda, kui julm võib olla orava kättemaks.

Howard Brookins Jr oli 13. novembril jalgrattaga sõitmas Cal-Sag Trail teel, kui talle jooksis ootamatult ette orav, kelle tõttu mees pidurdas, teatab foxnews.com.

Kuna ta hoog oli suur ja pidurdus järsk, siis kukkus 53-aastane mees jalgrattalt maha, saades tõsiseid vigastusi, ka pea sai vigastada. Poliitikul murdus ninaluu ja ta kaotas paar hammast ning talle tehti operatsioon.

Juhuslikult sündmuspaigas olnud naine kutsus vigastada saanule kiirabi ja tegi tema katkisest rattast pildi.

Orav kaotas rünnakus elu ja selle tõttu ristis USA meedia selle närilise «kamikaze oravaks».

Brookins on veendunud, et tegemist oli oravate kättemaksuga, sest vaid mõned nädalad tagasi arutas ta Chicago linnanõukogus agressiivsete oravate teemal.

Poliitik postitas pärast haiglast välja saamist Facebooki foto oma kõverast jalgrattast kommenteerides, et oravate kogukond sai teada, et ta kritiseerib nende agressiivsust ja pürgikastidest sorimist ning nad otsustasid talle kätte maksta. 

«Igatahes enam ma oravaid ei salli, kui veel mõni tuleb minu kodu prügikastidesse nuuskima, siis kutsun näriliste tõrje,» ähvardas mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles