Kas see video tõestab, et Kanye on tõepoolest piinatud geenius?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016.  REUTERS/Lucas Jackson
Kanye West arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Lucas Jackson Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Kanye Westi viimase aja väljaütlemised on avalikkuses palju kõmu tekitanud!

Nüüd on ilmnenud ka fakt, et Kanye lõpetas ootamatult oma USA tuuri ning suundus vabatahtlikult ravile. Kanye fännid on juba pikemat aega pidanud sõda nendega, kes kelle arvates Kanye vaimne tervis päris korras ei ole, väites, et tegemist on geeniusega.

Kanye vaimse tervise osas mõjus aga hoiatavalt juba tema pea poole aasta tagune külaskäik Ellen Degeneres saatesse, kus tema repliigid panid ka kõike näinud saatejuhi Elleni kohmetusse olukorda.

Kanye väitis, et tema ideed võiksid päästa maailma ning ta ei kahetse mitte ühtegi oma arvamusavaldust. Ühtegi näidet maailma päästmisest ta aga ei toonud. Samas rääkis ta sellest, kuidas tema sooviks on kaotada üksteise tagakiusamine, ning kuidas aus olemine toob naljakal kombel endaga kaasa negatiivsuse laine.

Lähemalt kuuled Kanye kurbnaljakat intervjuud Elleniga videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles