Viljandi Vibes toob muusikaarmastajatele oma showcase õhtu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nebula Flowers
Nebula Flowers Foto: Viljandi Vibes

Akustiliste live-sessioonide poolest tuntust kogunud Viljandi Vibes tuleb internetiavarustest välja ning pakub vaatajatele õhtut koos suurepäraste live-esinejatega. Kontsert toimub juba täna õhtul Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm.

Kui Viljandi Vibes-i üks eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat, siis eesoleva kontsertõhtuga astutakse selle teostamiseks suur samm edasi. Kuigi Vibes on teinud videosid tuntumate artistidega, näiteks Curly Stringsi ja Frankie Animaliga, siis tänane kontsert toob Tallinna publikuni täiesti avastamata Viljandi artistid, Nebula Flowersi ning Twice the Stringsi.

2016. aasta alguses Judith Partsi loomingust sündinud koosseisu Nebula Flowers iseloomustab eksperimenteerimine, vabadus, akustiliste pillide nagu viiul ja vibrafon segamine süntesaatoritega ning ekspressiivne vokaal. Nende laulud on ehedad ja valusalt ausad, nad ei püüa olla kellegi teise moodi.

Nebula Flowers
Nebula Flowers Foto: Kristi Heil Photography

Twice the Strings on intelligentset popmuusikat viljelev bänd, kelle helikeelest kostub nii karmimaid rock/bluusi noote, kui ka varmalt valitud meloodilisust. Kahe laulva kitarristi, Kelly ja Jaan-Eeriku sümbioosi kaudu sünnib muusika, millele lisavad värvi omaloomingulised tekstid ja põnevad lavakarakterid.

Twice the Strings
Twice the Strings Foto: Viljandi Vibes

Facebooki üritus siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles