FBI ei süüdista Brad Pitti lapsevastases kuriteos

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

USA Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) teatel ei ole näitleja Brad Pitt oma ühe lapse suhtes kuritegu toime pannud ja ta vabastatakse süüdistusest.

BBC teatel süüdistati Oscari võitjast staari  oma 15-aastase poja Maddoxi ründamises pere eralennuki pardal, kui nad olid lendamas Prantsusmaalt Los Angelesse.

52-aastase Brad Pitti naine, 41-aastane Angelina Jolie andis selle aasta septembris Los Angeleses lahutuse sisse põhjendusega, et ta mees tarbib liigselt alkoholi ja on laste suhtes vägivaldne.

Sotsiaaltöötajad uurisid Jolie väidet ja kinnitasid, et Pitt ei ole vägivaldne, ta ei ole oma lapsi rünnanud ega peksinud.

«FBI uuris eralennuki pardal toimunut ja leiti, et et Brad Pitt ei ole vägivaldne ega kuritegelik, mis puudutab ta lapsi, eelkõige poeg Maddoxit. Ta ei ole süüdi ja edaspidine uurimine on mittevajalik,» teatas FBI.

Pitt tahab kohtu kaudu saada oma kuue lapse osalist hooldusõigust. Jolie adopteeris enne kui ta 2004. aastal Pittiga koos elama hakkas kolm last, Pitt tunnistas nad oma lasteks ja adopteeris omakorda. Kolm last on nende bioloogilised lapsed.

Pitt ja Jolie abiellusid kaks aastat tagasi Prantsusmaal Provance’is, kus neil on viinamarjakasvatusmõis.

Jolie ja Pitti lapsed on 15-aastane Maddox, 12-aastane Pax, 11-aastane Zahara, kümnene Shiloh ning kaheksa-aastased kaksikud Knox ja Vivienne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles