Video: USA «esipoiss» Barron Trump on autist?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA uus esiperekond -  Donald Trump, Barron Trump ja Melania Trump
USA uus esiperekond - Donald Trump, Barron Trump ja Melania Trump Foto: SCANPIX

Vabariiklase Donald Trumpi valimiskampaania ajal pani meedia tähele, et kandidaadi poeg, kümneaastane Barron Trump on uimane, väsinud ja tüdinud. Eriti paistis see välja, kui presidendivalimised võitnud Trump võidukõne ette kandis.

Kohe läksid liikvele jutud, et lapsel võib olla mõni häire või ta on autist.

«Poisil oli raskusi kogu kampaania aja, talle ei meeldinud olla avalikkuse vaateväljas ja ta haigutas pidevalt. Tundub, et tal oli keskendumise ja kaasaelamisega raskusi. Kas tulevane «esipoiss» Barron võib olla autist?» küsiti sotsiaalmeedias.

Barronit jälginute sõnul võib ta pidev letargiline olek viidata autismile.

On  ka neid, kelle andmetel on Donald Trump ja ta naine Melania Trump laste vaktsineerimise vastu, kuna nende pojal tekkisid vaktsineerimisest vaimsed probleemid.

Donald Trump mainis oma kampaaniaesinemistes mitmel korral autismiteemat ja tõi näiteid. 

Sotsiaalmeedias ja ka põhivoolu meedias on mitmel korral olnud jutuks USA arsti Andrew Wakefieldi 1988. aasta uuring, mille kohaselt vaktsineerimine võib autismi tekitada. Vaktsineerimise pooldajate sõnul oli selle uuringu puhul tegemist teadusandmete võltsimisega.

USA meedia teatel ei ole meditsiinilisi andmeid, et presidendiks saava Trumpi kõige noorem laps, poeg Barron on autist.

Väidetavalt ei koli Melania Trump ja Barron Trump kohe pärast Donald Trumpi presidendiks saamist Valgesse Majja, vaid nad teevad seda mõni aeg hiljem.

Barron Trump on alles teine väike poiss, kes hakkab Valges Majas elama. Eelmine oli president John Kennedy poeg John Kennedy Jr, kes elas seal 1960. aastatel.

Melania Trumpi sõnul on Barron nagu oma isa koopia, seda nii olemuse kui käitumise mõttes.

New Yorgis Trump Toweris elav poiss õpib New Yorgi Columbia Grammar and Preparatory Schoolis. Ta räägib nii inglise keelt kui oma ema Melania emakeelt, mis on sloveeni keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles