Galerii: Anne Vetiku raamatu "Lolle küsimusi pole olemas" esitlus Liisi Eesmaa juhtimisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 22.novembril toimus Rahva Raamatus saatejuht Anne Vetiku ja tema õe Helene Vetiku raamatu "Lolle küsimusi pole olemas" esitlus.

Kas sul on mõnikord tunne, et inimesed ei räägi enam päris asjadest? Raamatust leiad 200 küsimust, mida esitada sõpradele, vanematele, kolleegidele, suvalistele tuttavatele, tulnukatele ja välismaalastele näiteks autos, lõkke ääres, peol, kontoris, üksikul saarel, kinnipidamisasutuses või piknikul. Küsimused, mis võivad päästa piinliku vestluse ning panevad mõtlema olulistele ja ka täiesti ebaolulistele teemadele. Ei soovita alla 16-aastastele.

Anne Vetiku uus raamat "Lolle küsimusi pole olemas"
Anne Vetiku uus raamat "Lolle küsimusi pole olemas" Foto: Toni Läänsalu

Vestlust viis läbi moedisainer Liisi Eesmaa. “Lolle küsimusi pole olemas” kirjastab Varrak, raamatu autor on Anne Vetik, illustreerija Helene Vetik. Toimetas Merit Kask. Raamat jõudis müügikohtadesse ja Varraku veebipoodi 17 novembril.

Anne Vetiku uus raamat "Lolle küsimusi pole olemas"
Anne Vetiku uus raamat "Lolle küsimusi pole olemas" Foto: Toni Läänsalu

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles