Mõrvatud naise kallima tätoveering andis politseile vihje

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania politsei avaldatud foto kahtlusalusest Saksa kodanikust ja tema tätoveeringust
Hispaania politsei avaldatud foto kahtlusalusest Saksa kodanikust ja tema tätoveeringust Foto: SCANPIX

Hispaania politsei arreteeris Kataloonias Lloret de Mari rannikulinnas 22-aastase sakslase, keda kahtlustatakse kallima mõrvas ja kes oli rahvusvaheliselt tagaotsitavaks kuulutatud.

Mirror.co.uk andmetel ei paljastanud Hispaania politsei mehe nime, kuid Saksa meedia andmetel on tegemist Dominik Riedliga, kes kahtlustuse kohaselt lõikas oma kallima Lisa kõri möödunud kuul läbi ja peitis surnukeha Baieris Freyungis prügikotti.

Politseil ei olnud andmeid, millal Lisa elu kaotas, kuid mehe õlal olev tätoveering andis vihje. Sakslase õlal on «Lisa, 20.07. 1996 – 27. 10. 2016. Gracias por todo» (Tänan kõige eest).

Hispaania politsei jagas kahtlusaluse mehe tätoveeringu fotot eile sotsiaalmeedias.

Surnukeha leidis naise ema Freyungis asuva korrusmaja juurest, lahkamine näitas, et naine suri umbes kolm nädalat enne leidmist.

Hispaania politsei teatel võttis põgenenud mees naise nutitelefoni kaasa, et saaks kasutada sotsiaalmeediat politsei valejälgedele juhtimiseks.

Saksa päritolu põgenik reetis kogemata oma asukoha nii Hispaania politseile, kuna ta kasutas Hispaanias pangaautomaati, et võtta sularaha.

Hispaania politsei oletuse kohaselt võis põgenik üritada minna üle Vahemere Põhja-Aafrikasse, kuid enne jõuti ta jälile ja tabati.

Mehel oli põgenemisel kaasas 18-kuune poeg, kes pärast tema tabamist anti lastekaitsjate hoole alla.

Hispaania politsei valmistub tabatud meest Saksamaale üle andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles