Ewert and the two Dragons astub detsembris neljas Eesti (väike)linnas üles!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the two Dragons
Ewert and the two Dragons Foto: Mart Vares

Sel kevadel Saku Suurhallis esimese areenikontserdi andnud Ewert and The Two Dragons lõpetab aasta nelja kontserdiga Eestimaa väiksemates paikades. 

Kui kevadel andis Ewert and The Two Dragons võimsa kontserdi Saku Suurhallis rohkem kui 6000-le inimesele, siis detsembris sõidab bänd lähemale nendele fännidele, kes on pealinnast kaugemal. «Me ei ole kunagi esinenud Haapsalus ega Tõrvas, viimasest Tartu kontserdist on samuti juba liiga kaua möödas. Türile läheme aga rõõmuga tagasi, sest just sealsamas Kultuurikeskuses salvestasime suure osa oma albumist «Good Man Down»,» räägib bändi solist Ewert Sundja.

«Ootame neid kontserte väga.» «Suvest saadik oleme kirjutanud uut muusikat, alles eelmisel nädalal veetsime mõned päevad stuudios koos Renars Kaupersiga. Sügisel oli meil pisike sessioon ühe Saksa produtsendiga. Võtame hetkel natuke vabamalt, katsetame uusi suundi ja sounde. Taasavastame iseendid selles bändis. Me oleme mõneti olnud Tallinna-keskne, alles suvel jõudsime esmakordselt Kuressaarde ja see oli äärmiselt meeldiv kogemus. Hoolimata sellest, et esinemiskohad on ehk tavapärasest väiksemad, ei kavatse me teha hinnaalandust – toome kaasa oma produktsiooni, inimesed võivad oodata paaritunnist kontserti ning suure tõenäosusega ka mõnda uut lugu,» lisab trummar Kristjan Kallas.

Kontserdid toimuvad:

6.12. Haapsalu Kultuurikeskuses
10.12. Tartu Athena Keskuses
12.12. Türi Kultuurikeskuses
18.12. Tõrva Pubis Juudas

Kontsertide algus on kõikjal kell 20.00, uksed kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles