Prints William: laste kasvatamine on tõeline katsumus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William külastamas koos perega Kanadat, September 24, 2016. REUTERS/Chris Wattie
Prints William külastamas koos perega Kanadat, September 24, 2016. REUTERS/Chris Wattie Foto: SCANPIX

Prints William, kes viib hetkel Vietnamis andis kohalikule talk show'le intervjuu, milles tunnistas, et vanemaks olemine ei olegi nii kerge ülesanne.

Prints võtab Vietnamis osa konverentsist, mille teemaks on metsloomade ning väljasurevate liikide kaitse ning nendega seotud illegaalsete äride keelustamine.

Samuti jagus printsil aega, et külastada Vietnami kohalikku inglisekeelset teleshow'd, kus ta muuhulgas tunnistas, et vanemaks olemine on keerulisem kui ta seda arvata oskas.

Prints tunnistas, et kohati käib tal poja ning tütre kasvatamine lausa üle jõu. Ilusad ja mälestusväärsed hetked kuuluvad vanemaks olemise juurde, kuid ka nende peres tuleb ette hetki, kus närv tõmbub mustaks ja mõni hall juuksekarv juurde tekib.

Oma abikaasa kohta jagub kuninglikust soost mehel vaid kiidusõnu:«Catherine on imeline ema ja fantastiline abikaasa». Poja kohta ütles noor isa, et aegajalt teeb poiss ka pahandust, aga on sellele vaatamata tõeliselt armas laps. Kuna William ise on üles kasvanud poistest ning enamasti meestest ümbritsetuna, siis tähendab tütre kasvatamine tema jaoks midagi hoopis uut. «Ma alles õpin,» tõdeb prints ausalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles