Video: milline mehisus! Venemaa koolis peksis poiss 15-aastase tüdruku läbi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene õpilased
Vene õpilased Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeedias levib video, mis väidetavalt on tehtud Venemaal Irkutski oblastis asuvas koolis, kus poiss peksis samavana tüdruku läbi.

Videol on näha, et on vaheaeg ja õpilased kiusavad üksteist, kuid asi läks tõsiseks pärast seda, kui 15-aastane Maria P nalja pärast ühe poisi suunas tassitäie vett viskab, et poiss «maha jahtuks».

See vihastas 15-aastast Artjom K-d, kes läks tüdrukule kallale ja teda üle kümne korda lõi, kaasa arvatud pähe, enne kui klassikaaslased said ta tüdrukust eemale tõmmata.

Üks klassikaaslastest jäädvustas juhtunu oma nutitelefoniga ning pani selle sotsiaalmeediasse ja video jagamise lehekülgedele.

Venemaa meedia teatel ei jätnud Maria sõbrad tema ründamise eest kätte maksmata, rünnates pärast tundide lõppu poissi.

Nad viisid poisi koolimajast kaugemale, surusid ta maapinnale ning peksid teda. Juhtnut märkas kooli turvatöötajad, kes kamba laiali ajas, kuid peksa saanud poisile kaasa ei tundnud.

Turvatöötaja teatel sai Artjom, mille oli ära teeninud, sest tema alustas kaklust, mitte Maria ega tüdruku sõbrad.

Kool kaalub, kas Artjom saab õpinguid jätkata ja selle tõttu palus politseil juhtunut uurida. Lisaks ootab poisi vanemaid poja halva käitumise eest rahatrahv.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles