Pildid ja video: Alec Baldwin vihastas jälle Donald Trumpi välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA populaarses sketšisaates «Saturday Night Live» kehastas näitleja Alec Baldwin jaanuaris presidendiks saavat Donald Trumpi, viidates ta valmislubadustele.

Fox Newsi teatel kirjutas Trump kohe pärast saadet Twitteris, et Baldwini kehastus temast oli vilets ja solvav ning meedia üritab teda kogu aeg naeruvääristada.

Baldwini kehastatud Trump pidi tõdema, et presidendiamet ei olegi nii lihtne, nagu ta arvas ja valimislubadusi on keeruline ellu viia.

Sketšis kujutati lisaks Trumpile ka ta kampaaniajuhti Kellyanne Conwayd, asepresidendiks valitud Mike Pence’i ja USA sõjajõudude kindralit.

Alec Baldwin Donald Trumpina / Scanpix
Alec Baldwin Donald Trumpina / Scanpix Foto: SCANPIX

Baldwini kehastatud Trump küsib endalt, mida ta peaks tegema äärmusrühmitusega Islamiriik, teadmata, mis see üldse on. Siis tekib Trumpil hea idee otsida Islamiriiki Google’ist.

Trumpile saab selgeks, et USA-Mehhiko piirile rajatav turvatara võib minna maksma 25 miljardit dollarit, mis on suur summa.

Alec Baldwin Donald Trumpina / Scanpix
Alec Baldwin Donald Trumpina / Scanpix Foto: SCANPIX

Jaanuaris 45. USA presidendiks saava Donald Trumpi ajas «Saturday Night Live» jälle vihale ja ta kritiseeris seda Twitteris.

«Vaatasin huvi pärast seda sketšisaadet. See oli väga kallutatud, mitte naljakas, pigem isegi solvav,» kirjutas Trump.

Trump ründas ka meediat, teatades et kogu valimiskampaania aja oli meedia tema vastu ja see jätkub.

Näitleja Alec Baldwini arvates tuli tal Trumpi kehastamine suurepäraselt välja. Badwin tuletas Trumpile omapoolses Twitteri-kirjutises meelde, et valimised on läbi ning temalt oodatakse lubaduste täitmist ja tegusid.

Baldwin jagas oma tegelase näitel Trumpile soovitusi.

«Mida mina teeksin, kui oleksin USA president? Üritaksin teha kõik, et ameeriklaste elu muutuks paremaks. Samuti vajab USA maine välismaal parandamist,» teatas näitleja.

Juba oktoobris võttis «Saturday Night Live» Trumpi ette, siis visati nalja tema ja vastaskandidaadi, demokraat Hillary Clintoni valimisdebattide üle. Ka siis kehastas Donald Trumpi Alec Baldwin.

Donald Trump nimetas siis sketšiaadet tema  «salamõrvakatseks» ja nõudis teda tögavate naljade lõpetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles