Melania ja Barron Trump Valgesse Majja ei koli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump,  Melania Trump ja Barron Trump
Donald Trump, Melania Trump ja Barron Trump Foto: SCANPIX

Donald Trumpi abikaasa Melania ning nende ühine poeg 10-aastane Barron Washington DC'sse, Valgesse Majja ei koli vahendab New York Post.

Kuna Barron õpib New Yorgi Upper West Side privaatkoolis, jääb ta koos oma emaga kodulinna. Melania ja Barron on väga lähedased ning kampaania, mis osutus Barroni jaoks väga koormavaks, lähendas neid veelgi. Melania ei taha lapsele kolimisega veel enam stressi tekitada.

Esileedi kohustusi hakkab Melania sellegi poolest täitma. Vajadusel ka tihedamini Washingtoni lendama. Võimalik on, et Donaldi naine ning poeg kolivad USA pealinna kooliaasta lõpus.

Barron Trump / Scanpix
Barron Trump / Scanpix Foto: SCANPIX

Allikad pajatavad, et uus esileedi pole jätnud oma lapse kasvatamist lapsehoidjate hooleks ning on talle väga pühendunud. Samuti viib ja toob ta teda tihti koolist.

Trumpide koduks on Trump Tower'is asuv 100 000 miljonit dollarit maksev luksuslik katusekorter. Melania otsuse tõttu peavad USA salateenistus ja New Yorgi politsei nüüd tihedat koostööd tegema hakkama, et Trump Tower'is kõrgetasemeline turvalisus tagada. «Sellest hoonest saab New Yorgi Valge Maja,» sõnas turvafirma TigerSwan ekspert Jim Reese. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles