Kelly Sildaru on seljatanud noorusega kaasneva olulise probleemi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Aspeni X-mängudel võidetud kuldse medaliga.
Kelly Sildaru Aspeni X-mängudel võidetud kuldse medaliga. Foto: Peter Morning/ESPN Images

Kelly Sildaru on uskumatult andekas noor sportlane, kuid just ealiste iseärasuste tõttu on tema senist karjääri veidi «varjutanud» üks esmapilgul kummaline probleem - nimelt kehakaal.

Kelly ainus «probleem» möödunud hooaegadel on olnud tema kehakaal. See ei ole olnud piisavalt kõrge. Hüptele minnes on aga vaja kiirust ning sel puhul tuleb veidi kõrgem kehakaal kasuks. 

«Viimasel ajal olen ka kasvanud palju. Vähemalt kõik räägivad seda, kuigi ma ise sellest aru ei saa. Samuti on kaalu juurde tulnud ja ma loodan, et sellega tänavu nii suuri probleeme ei tule kui mullu,» lausus Kelly ERR'i spordiportaalile.

Kellyl seisab ees tegus hooaeg. Ees ootavad teda X-mängud, Dew Tour, SFR tuur, juunioride maailmameistrivõistlused jne.

Suusatamise kõrval läheb Sildarul ka koolis hästi. «Kogu Eestis viibitud aja olen koolis käinud ja seal läheb mul hästi,» lausus Kelly. «Mulle meeldib koolis käia, sest seal ma näen sõpru, keda reiside tõttu harva kohtan».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles