Jeremy Clarksoni uus autosaade pälvis kriitikute heakskiidu! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson
James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May uus autosaade «The Grand Tour» on pälvinud kriitikute poolehoiu.

Sel nädalal jõudis televaatajateni Amazon Prime vahendusel uus autosaade «The Grand Tour» esimene osa, mis oli kriitik Ben Travise sõnul hingematvalt ilus, vahendab BBC. «Inimesed, kes pole erilised Jeremy Clarksoni fännid, sellest saatest ei võida, aga esimene episood oli enesekindel avapauk, mis jätab BBC «Top Geari» uuestisünni tolmu koguma,» oli Travis kindel.

The Guardiani kriitik Sam Wollaston ütles, et saatele annavad tõelise näo saatejuhid, mitte selle alla maetud raha või uuenenud formaat. 

Dan Wootton avaldas The Sunis arvamust, et Clarksoni, Hammondi ja May «Top Gearist» minemasaatmine oli parim asi, mis meestega juhtuda sai. «Ainus, mis tõesti midagi tähendab, on see, et Clarkson taasühines teleekraanil oma kahe sõbaga,» leiab Wootton.

Esimesel hooajal jõuab vaatajateni uue saate «The Grand Tour» 12 osa. Kokku on Amazon kinnitanud 36 episoodi, mis kolme aasta jooksul eetrisse jõuavad. Hetkel on saade nähtav Suurbritannias, USA-s, Saksamaal ja Jaapanis, kuid Amazon on lubanud laiendada osade kättesaadavust detsembris.

Aastaid «Top Geari» saatejuhina töötanud Jeremy Clarkson kõrvaldati töölt möödunud aastal, kui BBC sisejuurdluse käigus selgus, et ta ründas saate produtsenti Oisin Tymonit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles