Anu Saagim: mood on äärmiselt emotsionaalne asi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu 24 Live: Anu Saagim`il käis külas Köömes
Elu 24 Live: Anu Saagim`il käis külas Köömes Foto: Mihkel Maripuu

Moegurmaanide lemmiksaade "Kapist välja" on taas ETV ekraanil. Nüüd pühapäeva hommikutel kell 11:15. Uue hooaja üks esimestest külalistest oli alati särtsakalt riietuv Anu Saagim, kes teinud oma stiilist ja nimest suisa ainulaadse brändi. 

Elu 24 Live: Anu Saagim`il käis külas Köömes 
Elu 24 Live: Anu Saagim`il käis külas Köömes Foto: Mihkel Maripuu
Presidendi vastuvõtt roosiaias. Aldo Järvsoo, Anu Saagim 
Presidendi vastuvõtt roosiaias. Aldo Järvsoo, Anu Saagim Foto: Erlend Štaub

Millised on Anu Saagimi lemmik moedisainerid Eestis?

Anu: Ma ei saa ei ümber ega mööda Embassy of Fashionist ega Iris Janvierist. Lemmikute lemmik on kindlasti Aldo Järvsoo, kelle loomingust võiksin suisa näituse püsti panna. 

Anu Saagim - Eesti Vabariigi aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis 
Anu Saagim - Eesti Vabariigi aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis Foto: Erlend Štaub

Sel aastal suutis Anu Saagimit üllatada Iris Janvieri moemaja, kes tegi talle võrratu õhtukleidi presidendi vastuvõtuks. 

Anu: Mina, kes ma olen alati varmas teisi kritiseerima, olin vahetult enne vastuvõtule minekut tõeliselt plindris. Ma lihtsalt ei teadnud mida selga panna. Lihtne on vastuvõttu väisavaid külalisi teleriekraani taga kriitiliselt hinnata, aga ise kohal olles on olukord hoopis teine. Kõik kostüümid näevad kohapeal välja suurepärased. Samas, kui vaatad osasid neist hiljem fotodelt, siis on pilt hoopis teine ja tihtipeale sugugi mitte nii apetiitne.

Kuid milliste rõivaesemeteta ei kujutaks Anu oma elu ette, seda vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles