Eva Longoria: ma seksin seal kõigiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Eva Longoria arrives at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
Actress Eva Longoria arrives at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni Foto: SCANPIX

Eva Longoria tunnistas, et tema abikaasa Jose «Pepe» Baston ei suuda vaadata sarja «Meeleheitel koduperenaised» oma naise seksisteenide tõttu.

Eva, kes on aastaid antud sarjas mänginud, tunnistas nüüd, et tema abikaasa proovis küll sarja üht osa vaadata, kuid andis alla hetkel, mil Eval kaasnäitleja Jesse Metcalfe'iga ühes stseenis asjad kuumaks kiskusid.

«Kui meie vahel asjad romantiliseks läksid, siis ta lubas, et vaatab sarja. Ja ta vaataski esimest osa, kus ma kõigiga seksisin! Peale seda ütles ta, et võibolla pole see siiski talle».

Eva tunnistas, et mõistab, miks tema abikaasa teatud stseene sarjast vaadata ei suuda ning lisas, et ka temal endal on raskusi näha end teleekraanil seksimas.

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles