Nõid Nastja abielust: kui naine on naiselik ja mees mehelik, siis on kõik omal kohal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nastja on jõudnud välja anda seitse raamatut ning tegelikult on juba ilmunud ka raamat number kaheksa! Kui seekord esitleti «Nastja terviseraamatut», siis põnev lugemine on kindlasti ka «Nastja maagiline 2017». 

Elu24'l õnnestus nõid Nastja uue raamatu esitlusel autorist nõiaga nii uuest algavast aastast kui suhetest juttu teha. Rääkides 2017. aasta esimesest poolest sõnas Nastja, et tulev aasta annab ennast kohe alguses jõuliselt tunda. Uus algus pidavat inimeste jaoks tulema väga eriline.

Samuti lausus tuntud nõid, et 2017. aasta ei ole kohe kindlasti niivõrd tormiline ning ettearvamatu kui seda oli 2016. aasta. Kõik, kes ootavad oma ellu kirglikku armastust võivad rõõmu tunda - see tuleb. Üldse peaks järgnev aasta eriti edukaks kujunema humanitaarerialade esindajatele nagu kirjanikud, esoteerikud, kunstnikud jne. Rahaasjades tasub aga olla ettevaatlik. Laene võtta Nastja ei soovita, tulevikus võib tagasimaksetega probleeme tekkida.

Samuti uurisime tugeva ning jätkusuutliku abielu saladuse kohta: «Naine peab olema naiselik ja mees mehelik, siis on kõik omal kohal. Abielu ei saa kuidagi eriliselt hoida. Hoida tuleb enda sisemist tuld. Kui see on olemas, lõõmab ka armastus,» vastas Nastja.

Kuula tervet intervjuud videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles