Nõukaaja meenutusi: lisaantenniga transistorraadiod ja valu tegevad pardlid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudse eesriide ajastut sümboliseerivat betoonist raadiot on võimalik häälestada nõukogude ajal keelatud raadiojaamadele. Saab kuulata Ameerika Häält ja Raadio Luxembourgi. Kui aga lääne jaama liiga kauaks kuulama jääda, hakkab nn segaja raadiovastuvõtjat mingil hetkel suunama tagasi Moskva poole.
Raudse eesriide ajastut sümboliseerivat betoonist raadiot on võimalik häälestada nõukogude ajal keelatud raadiojaamadele. Saab kuulata Ameerika Häält ja Raadio Luxembourgi. Kui aga lääne jaama liiga kauaks kuulama jääda, hakkab nn segaja raadiovastuvõtjat mingil hetkel suunama tagasi Moskva poole. Foto: Margus Ansu

Minevikulood muudavad inimesed tihtilugu nostalgilisteks. Isegi kui möödunud aegadest tagaigatseda tegelikult väga midagi ei ole.

Nii ka Nõukogude ajaga. Kuigi meenutused möödunust tunduvad nüüd ehk helged ning muudavad jutustaja nostalgiliseks, tuleb endale meelde tuletada vabaduse hinda. Vaatamata sellele on aga vahva aegajalt ajas tagasi vaadata ning tollased tehnikaimed juurdluse alla võtta. Seekordses nõukaasjade rubriigis sai lähemalt vaadeldud tollaseid pardleid ning transistorraadioid. Vahvat uudistamist näed videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles