Tallinna ööelu arhitekt Alan Adojaan: targalt alkoholi tarbida on mõnusam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pöörane Halloween Party Manna La Rosas. Õhtu korraldaja Alan Adojaan (vasakul) ja DJ Tom Lilienthal
Pöörane Halloween Party Manna La Rosas. Õhtu korraldaja Alan Adojaan (vasakul) ja DJ Tom Lilienthal Foto: Tiit Mõtus

Paljureisinud kirjanik Alan Adojaan jagas eilses sotsiaalmeedia live-saates Barhoppers Live targa alkoholitarbimise retsepti ning avaldas, et kui saaks võluväel mõne poliitikuga kohad vahetada, astuks ta põnevusega kas Trumpi või mõne naispoliitiku kingadesse.

Eilne saade läks eetrisse baarist Manna La Roosa, kus Priit Oksa külaliseks oli melumaan, kirjanik ning ööelu suhtekorraldaja Alan Adojaan.

Alan, kes on kirjanikuna tuntud raamatute «On nagu pole» ja «Elu läbi taksopeegli» autorina ning tunneb nii Eesti kui ka muude maailma paikade ööelu nagu oma viit sõrme, hindab Eesti meelelahutusmaastikku dünaamiliseks. Rännanud läbi Brasiilia rajumad peopaigad, oskab ta Tallinnale omast peokohtade väiksust ja sellega kaasuva teeninduse personaalsust kõrgelt hinnata.

Foto: Kaader videost

Eilses Barhoppers Live otsesaates õnnestus saatejuhil muuhulgas teada saada, et hetkel töötab Alan oma kolmanda raamatu ja ka kahe uue Eesti teleseriaali kallal, tehes lisaks copywriteri tööd ning korraldades elu Manna La Roosas ja Tai Bohis. Nagu Alan ise kindlameelselt ütles - kes palju teeb, see palju jõuab!

Tekkis huvi, mis sorti sarjad Eesti telemaastikul tulemas on ja milline on siis targa alkoholitarbimise retsept? Või milliseid küsimusi esitasid Alanile otsesaate jälgijad? Järelvaata saadet täismahus siit ja saad teada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles