Eesti mahemoe lipulaev LAV Organic Lifestyle avas uue esinduse Foorum Keskuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. novembril avas Eesti mahemoe lipulaev LAV ORGANIC LIFESTYLE järjekorras juba teise esinduse sel aastal. Uus rikkaliku sisekujundusega pood avati Foorum Keskuses . 

Foto: Kalev Lilleorg

Avapeo aitasid säravaks muuta Uku Suviste kontsert ning luksuslik talvekollektsiooni moeshow.

Modellidena astusid üles võrratud daamid igast eluvaldkonnast- lauljanna Ithaka Maria, särav täht Nele Liis Vaiksoo, alati kaunis Beatrice koos tütar Simonaga ja paljud teised. Meeleolukas avapidu toimus koostöös Lionsklubi Tallinn Meriga. Osa õhtu tuludest läks vähekindlustatud peredele jõulukinkide tegemiseks.

Foto: Kalev Lilleorg

LAV ORGANIC LIFESTYLE juhindub oma tootevalikus asjaolust, et täna on rõivakandja trendikuse mõõdupuuks teadlikkus rõiva mõjust kanda tervisele ja ökoloogilisele jalajäljele.

LAV esindab ainsana Eestis maailmas enimtuntud mahemoe brände. Eksklusiivsuse otsijale on valikus ka moelooja Deborah Lindquist pidulikud kleidid, kes on aastaid teadlikku moodi riietanud kuulsuseid nagu Sharon Stone, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rihanna jpt.  Materjalidest on esindatud ainult tervise-  ja loodussõbralikud kangad nagu bambus, kanep, orgaaniline puuvill.

Foto: Kalev Lilleorg

 "Mul on suur rõõm esitleda maailmas tunnustatud mahemoe tippbrände nüüd ka siin samas Eestis, Foorum Keskuses " ütles LAV tegevjuht Kristi Hõrrak.

"Eesti rahvas on väga tark ja teadlik ja tuntakse suurt huvi, kuidas tervislikult ja samas kaunilt riietuda, et oma tervist hoida ning ka hea välja näha. Meie soovitame mahematerjalidest rõivaid kanda, et hoida end tõsiste haiguste eest nagu vähk ja allergiad."

"Nahk on meie suurim organ ja võiksime lubada naha kaudu enda kehasse vaid head. Võimalusel kanda tervislikest materjalidest pesu, et sünteetilisest aluspesust erituvad kahjulikud aineid meid ei ohustaks. Ka sportimisel soovitame kanda nailoni asemel keemiavabu mahematerjale. Nii paranevad tulemused, sest keha ei pea kahjuliku keemiaga võitlema ja tekib vähem lihasväsimust. Mahematerjale kandes oleme tervemad ja seeläbi energilisemad, kaunimad ja säravamad."

Foto: Kalev Lilleorg

Piduliku talvekollektsiooniga saab tutvuda LAV ORGANI LIFESTYLE Foorumi Keskuse esinduses ja Ülemiste Keskuse esinduses

Vaata galeriid avapeost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles