Fotoülevaade: «Suur komöödiaõhtu» parodeeris Evelin Ilvest ja viis tähtede konkurentsist Vladimir Puhhi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänase «Suure komöödiaõhtu» tulemusena on naljategelaste konkurentsi jäänud alles neli tegelast, sest tasavägisest võistlusest langes seekord välja Vladimir Puhh.

Evelini jutusaade, Tõnis Niinemetsa spordiülesanne, häälteoksjon ja rahvatantsuansambel – «Suur komöödiaõhtu» tõi Kanal 2 ekraanile kirju galerii tegelastest ja tegevustest.

Foto: Erlend Štaub

Kuulsaid külalisigi oli seekordses saates mitu, luust ja lihast Hardi Volmeri kõrval üllatasid värvikate ümberkehastumistega Merle Palmiste ja Mirtel Pohla. Esimest nägi tänases naljasaates Evelin Ilvest parodeerimas, Mirtel Pohla kehastada oli aga Kristiina Ojuland, kes otsustanud siseneda filmitööstusesse. 

Foto: Erlend Štaub

«Tõe ja õiguse» casting oligi tänases saates naljategelaste ülesandeks – tõestada, kas nad sobivad uude filmi ja mis rolli.

Foto: Erlend Štaub

Publiku hääletuse tulemusega langes seekord välja veidi metsik kaisukaru Vladimir Puhh, kuid õnneks ei kao saatest kusagile karu kehastanud Mart Müürisepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles