Pärnus napib superstaare? Edasi pääses vaid seitse osalejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap superstaarihakatisi hindamas.
Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap superstaarihakatisi hindamas. Foto: TV3

Pühapäeval tõi «Eesti otsib superstaari» ekraanile värvikamad seigad Pärnu Kontserdimajas toimunud eelvoorust, kuhu kogunes sadu lauljakarjäärist unistavaid noori.

Ihaldatud kollase kaardi teatrivooru sai kohtunikelt vaid seitse osalejat. Staarihakatiste prooviesinemisi hindasid Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap.

Esimene julge oli 31-aastane Meelis, kes töötab hobusekasvanduses. Esimese laulu kohta arvas Rein, et ta võiks midagi mehisemat esitada. See ajas aga Maarjale hirmu nahka. Kolmas südamlikum laul kohtunikke ei veennud.

15-aastane Rosanna sai kohtunikelt kindla jaa. «Aga tead, mis vea sa tegid - need häälega keerutamised, vigurdamised ja lollitamised ei meeldi meile kellelegi. Õnneks oled sa väga kihvt ja need probleemid saab välja ravida,» seletas Mihkel.

19-aastase Stina-Mari esitust pidas Rein ebalevaks ja ebamääraseks: «Lõkke juures kitarri saate laulmine on hoopis teine tegevus, kui meie siin otsime.» Maarja nägi temas potentsiaali, kuid edasi ta ei pääsenud.

19-aastane Allan tuli prooviesinemisele koos kaksikõe Heleniga. Allan teatrivooru ei pääsenud, kuid Helen küll.

«Jää vanainimeste käest raha ära võtmise bisnesi juurde, muusikabisnes unusta!» soovitas Mihkel 19-aastasele Ronaldile.

«Selle etteaste jooksul ei leidnud peale hääle tugevuse ühtki teist positiivset näitajat,» ütles Rein 20-aastasele Heleenile. Maarjal polnud teda huvitav kuulata, Mihkel pidas esitust ebaloomulikuks ning Heleen edasi ei pääsenud.

17-aastane Jaan inglise keeles laulmist kohtunike hinnangul ei osanud. Maarja pidas teda üheks ägedaimaks, keda ta näinud on. Mihklile meeldis esitus väga ning Jaan pääses edasi.

«Sinu esitus oli paksult täis klišeesid. Minu jaoks oli esinemine provintslikult maneerlik, mistõttu oli see tüütu,» ütles Mihkel 20-aastasele bändimehele Mairole. Reinule meeldis just tema väljapeetus ja Maarja hinnangul oskas ta hästi laulda. Mairold pääses kahe häälega järgmisesse vooru.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles