Priscilla Presley: Elvis ei näinud mind kordagi ilma meigita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priscilla Presley
Priscilla Presley Foto: SCANPIX

Näitlejanna Priscilla Presley avalikustas, et tema kunagine abikaasa Elvis Presley ei näinud teda kordagi ilma meigita.

Elvis ja Priscilla kohtusid 1959. aastal, kui Priscilla oli kõigest 14-aastane. Nad abiellusid 1967. aastal ja lahutasid kuus aastat hiljem. Abielu jooksul sündis neil tütar Lisa Marie.

71-aastane Priscilla meenutas oma kuulsusrikast abielu saates «Loose Women».

«Mõned inimesed ei suuda tõde taluda. Mul oli alati natuke meiki peal. Elvis ei tahtnud ka kunagi näha, kuidas ma end riidesse panen - ta tahtis näha lõpptulemust,» sõnas Priscilla.

1. mai 1967: Elvis Presley ja Priscilla laulatus / Scanpix
1. mai 1967: Elvis Presley ja Priscilla laulatus / Scanpix Foto: SCANPIX

Elvis viis naise sageli šoppama ja valis kõik tema riided ise: «Elasin tema elu. Vaatasin neid filme, mida tema vaatas. Kuulasin muusikat, mida tema kuulas. Ma ei saanud elada enda elu ja seetõttu kaotasin enda. Mul ei olnud normaalseid teismeliseaastaid ning olin sunnitud kohanema. Ma kohanesingi ja lihtsalt järgnesin talle.»

Peagi soovis Priscilla aga elult midagi rohkemat: «Kui Elvis tuuril oli, käisin tantsukursusel. Just siis hakkasin mõistma, et naistel võib olla ka oma elu. Ma ei lahutanud temast sellepärast, et ma ei armastanud teda. Ta oli mu elu armastus! Kuid mul oli vaja maailma tundma õppima.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles