Kendall Jenner tegi üllatusest suured silmad ja selgitas, miks ta ootamatult Instagramist lahkus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner
Kendall Jenner Foto: Evan Agostini/AP

Kardashianide teleperekonna liige ja supermodell Kendall Jenner oli enda sõnul äärmiselt üllatunud, et tema Instagramist lahkumisest nii suur uudis tehti.

21-aastane staar, kelle kuulsa pere üks leivanumbritest on enda sotsiaalmeedias eksponeerimine, otsustas hiljuti Instagramist lahkuda ning ei pakkunud fännidele mingit selgitust. 

Kendall seletas oma otsuse tagamaid kolmapäevases Ellen DeGeneresi saates.

«Minu jaoks on see täiesti pöörane, et sellest nii suur uudis tehti. Mul pole õrna aimugi, kuidas see juhtuda sai! Ma ei oodanud seda üldse. Ma võtsin oma telefonist ka Twitteri äpi maha, nii et ma ei teadnud, mida üldse keegi räägib. Ma ei uskunud, et selline asi võiks kellelegi korda minna,» ütles Kendall, kellel on sotsiaalmeedias kümneid miljoneid jälgijaid.

«Mu sõbrad ja pereliikmed pommitasid mind sõnumitega ja ma imestasin, et kust nad üldse teavad. Nad saatsid mulle uudiste linke CNNist ja mujalt ja ma imestasin, miks see nii suur asi on. Täiesti pöörane,» tegi Kendall suured silmad.

Kendall seletas, et ta soovis lihtsalt sotsiaalmeediast puhata.

«Tahtsin puhastuda. Tundsin, et vajasin väikest pausi. Ma olen pidevalt Instagramis. Hommikul ärgates on see esimene asi ja õhtul viimane asi, mida vaatan. Tundsin, et olen sellest liialt sõltuvuses,» põhjendas Kendall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles