Kaalusaate šokeeriv lõpp: Angelika ei ilmunud lõppkaalumisele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallis, sa oled kosunud
Kallis, sa oled kosunud Foto: TV3

24-aastane Angelika alustas saate «Kallis, sa oled kosunud» lahingut kaaluga 111 kilosena ja soovis alla võtta 40 kilogrammi. 

Treener Erik Orgu ja toitumisnõustaja Angelica Udekülli jaoks oli naine paras pähkel, sest algne entusiasm kaalu kaotada pöördus ühel hetkel vassimiseks ja ettekääneteks. Tänane saade sai aga lausa šokeeriva lõpu – Angelika ei ilmunud lõppkaalumisele!

Detailsete toitumisoovitustega proovisid aidata nii Tartu geenitehnoloogid kui ka Erik Orgu, kuid kõned ja kirjad jäid vastuseta ning ükski kokkulepe ei kehtinud.

Foto: TV3

Treener Erik Orgu: «Ma ei imesta üldse selle üle, sest ta juba väga alguses lõi käega. Ja siis hakkasid tulema igasugused muud põhjused peale, miks see kogu asi talle ikkagi ei sobi.»

Toitumisnõustaja Angelica Udeküll: «Tõsiselt kahju, sest kõik võimalused ja eeldused olid ju loodud. Kui inimene on ise tulnud, avaldanud soovi saatesse tulla ja teha see läbi, see suur muuus iseenda mõtlemises ja elustiilis, ja siis lihtsalt nii kergelt alla anda. Sellest on kahju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles