Barhoppers Live homses otsesaates: Alan Adojaani paljad naised ja kaotatud miljon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pöörane Halloween Party Manna La Rosas.
Alan Adojaan ja Carmen Kass
Pöörane Halloween Party Manna La Rosas. Alan Adojaan ja Carmen Kass Foto: Tiit Mõtus

Barhoppers Live teine saade läheb live`i homme kell 20.00 Manna La Roosast, jälgi saadet Facebook-live vahendusel siin.

Sotsiaalmeedia saatesari Barhoppers Live saatejuht Priit Oks lubab saate homses episoodis ehedat elu ja melu. «Alan on sedasorti mees, kellega jutustades on ilmselt raske veerandtunni sisse ära mahtuda, aga proovime!» sõnas Priit.

Sarja teise osa külaliseks on sedakorda noor menukas kirjanik Alan Adojaan, kelle sõnul pole raamatu väljaandmine tänapäeval mõni odav spordiala. Endine ööklubiomanik teab nii meelelahutusvaldkonna tegijana kui ka palju kõneainet tekitanud raamatu promo läbi teinuna melust ja sellega kaasnevast nii mõndagi. Kirjaniku ja melumaani staatust kõrvale jättes on Alan aga kirglik motofänn, töötanud nii Lahingukoolis kui ka lihatööstuses ning korraldab suhteid baaris Manna La Roosa ning restoranis Tai Boh. Huvitav mees tõotab huvitavat jutuajamist!

Alan Adojaan`ilt ilmus teine raamat - "Elu läbi taksopeegli".Raamatuesitlus toimus Manna La Roosas
Alan Adojaan`ilt ilmus teine raamat - "Elu läbi taksopeegli".Raamatuesitlus toimus Manna La Roosas Foto: Erlend Štaub

Jälgi Priitu ja Alanit neljapäeva õhtul kl 20.00 otse Facebook-live kaudu SIIN. Taas on oodatud vaatajate küsimused, mis juba eetris vastuse saavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles