Selgus CBSi telereporteri puterdamise põhjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleajakirjanik Serene Branson
Teleajakirjanik Serene Branson Foto: SCANPIX

Grammy galat kommenteerinud KCBS-TV reporter Serene Branson, kellel otse-eetris keel sõlme läks, selgitas juhtunu tagamaid.

Bransoni video levis internetis kulutulena ning arvati, et naist võis tabada kerge insult, kirjutas AP.

California ülikooli arstid viisid läbi vajalikud uuringud ning välistasid insuldi. Arstide sõnul tabas reporterit migreeni aura, mille sümptomid sarnanevad insuldile.

Branson rääkis CBSi saates «The Early Show», et oli hirmul ja segaduses ning ei mõistnud, mis temaga toimub.

«Ma teadsin, et midagi on valesti niipea, kui suu avasin. Mul oli kehv enesetunne juba enne eetrisseminekut,» kirjeldas Branson.

«Mul oli peavalu ja nägin väga uduselt. Teadsin, et midagi oli valesti, kuid arvasin, et olen lihtsalt väsinud. Kui suu avasin, mõtlesin: «See on midagi muud, kui lihtsalt väsimus.» Tahtsin öelda «Lady Antebellum swept the Grammys (Lady Antebellum tegi Grammydel puhta töö)» ja suutsin sõnadele mõelda, kuid mitte õigesti välja öelda.»

Kohe pärast otselülitust vaatasid parameedikud naise läbi ja ta pääses koju taastuma.

«Nad panid mu kohe istuma. Pillasin mikrofoni. Kohe pärast seda muutus mu põsk ja parem käsi tuimaks ning hakkasin nutma. Ma kartsin väga. Ma ei teadnud, mis täpselt eetrisse jõudis, ja mul oli väga piinlik,» tunnistas Branson, kes naasis tööle neljapäeval.

Branson rääkis arstidele, et on lapsest saati migreenihoogude all kannatanud, kuid midagi sarnast pole ta varem kogenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles