Pilk peale! Nebula Flowers sai Noortebändilt sule sappa ning avaldas oma esimese video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta alguses sündinud bänd Nebula Flowers
2016. aasta alguses sündinud bänd Nebula Flowers Foto: Viljandi Vibes

Oma hingematvalt kauni muusikaga tuntust kogunud Nebula Flowers avaldas Viljandi Vibes videsessiooni, viies kuulajad oma eheduse ja aususega eksperimentaalmuusika maailma. Olustvere mõisas filmitud lugu kannab pealkirja “Udu”.

2016. aasta alguses sündinud bänd Nebula Flowers segab akustilisi pille, nagu viiul ja vibrafon, süntesaatorite ja ekspressiivse vokaaliga. Vastilmunud “Udu” demonstreerib säärast kombinatsiooni perfektselt, andes muusikutele täieliku vabaduse ning graatsilisuse. “See lugu räägib iseenda otsimisest, kaotamisest, leidmisest” kirjeldas bändi vokalist Judith Parts, “loodetavasti puudutab selline valus ausus peale meie endi ka teisi.”

Nebula Flowers
Nebula Flowers Foto: Kristi Heil Photography

Nebula Flowersit saab lavalaudadel juba näha järgmisel neljapäeval, 24. novembril, Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm, mil toimub Viljandi Vibes-i esitletud muusikaõhtu. Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Nende tegemisi saab jälgida kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles