Sotsiaalmeedias on populaarne Trumpi vastu protestinud naiste suudlus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trumpi vastane protest New Yorgis
Donald Trumpi vastane protest New Yorgis Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeedias levib mustvalge foto, millel on näha kahte Donald Trumpi vastasel protestil osalenud naist suudlemas.

Pärast Trumpi valimisvõitu lahvatasid kogu USAs väljaastumised, kuna paljud ameeriklased arvavad, et Trump ei ole presidendiks sobiv ja võib riigi oma äärmuslike seisukohtadega hukatusse viia, edastab buzzfeed.com.

Ühel protestil tehtud mustvalget pilti peetakse suurepäraseks näiteks, et ka keset kaost võib armastus õitseda.

Selle pildi tegi fotograaf Hennessy Vandheur möödunud kolmapäeval New Yorgi 5. avenüül. Ta teatas Instagramis: «Tegin selle foto Trumpi vastasel protestil Manhattanil ja see on suurepärane. Olen õnnelik, et olin õigel ajal õiges kohas ja sain kaadrisse keset kaost olnud armastuse».

Fotograafi sõnul astuvad ameeriklased välja Trumpi negatiivse retoorika ja halvustava suhtumise vastu, sest tulevane president peab ohuks nii moslemeid, mehhiklasi, naisi kui seksuaalväemuse esindajaid.

Vandheuri teatel on fotol 22-aastane Laura Hetherington ja 20-aastane Giovanna Jo Barba, nad mõlemad õpivad Fordhami ülikoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles