Robbie Williams paljastas, kas ta on tõesti maganud nelja Spice Girlsiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams during filming of The Graham Norton Show at the London Studios in London, to be aired on BBC1 on Friday evening.
Robbie Williams during filming of The Graham Norton Show at the London Studios in London, to be aired on BBC1 on Friday evening. Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images

Laulja Robbie Williams rääkis südame pealt ära, kas ta tõesti on maganud nelja Spice Girlsi liikmega.

Robbie meenutas ajakirjale Stellar antud intervjuus, kuidas ta Take Thati plaati «Back for Good» tutvustades bravuuritses.

«Ütlesin, et mul on väga vedanud - olen ainus inimene maailmas, kes on olnud Take Thatis ja neljas Spice Girlsis viiest. See oli nali. Kahetsesin seda hiljem, sest see hakkas mind jälitama. Loomulikult ma liialdan asjadega ning kallimad ja abikaasad pole sellega õigustatult rahul. Mõistan seda ja kahetsen seda,» tunnistas Robbie.

Kui ajakiri uuris, mis on tõde, vastas Robbie: «See arv pole neli. Mõelge nüüd sellest, mida tahate. See on tüdrukute suhtes ebaõiglane, me kõik oleme nüüd vanemad ja meil kõigil on lapsed. See nali pole enam naljakad. Mitmega neist ma magasin? Ma ei ütle. Ma ei ole sotsiopaat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles