Lauljatar Jana Kask pani Hispaanias vanaemad tantsima!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask käis bändiliikmetega Montonis Eesti Laulu jaoks rõivaid valimas.
Jana Kask käis bändiliikmetega Montonis Eesti Laulu jaoks rõivaid valimas. Foto: Jelena Rudi

Esimene esmaspäevane Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM telefonikülaline hommikuprojektis, kus heade uudiste portaali GoodNews toel tutvustatakse üht Eesti muusikut, oli lauljatar Jana Kask, kelle kohta teame, et tegu on äärmiselt võimeka vokalistiga.

Ta on sedavõrd võimekas, et saate «Eesti otsib superstaari» otsinguvoorus kollase leheta jäänud Jana tassis Mihkel Raud tänavalt tagasi, et teha teistele, «ei» öelnud züriiliikmetele selgeks, kui suur elevant nende kõrvadel on tampinud, et nad tüdrukus talenti ei näe ega kuule. Jana sai uue võimaluse, kolm «jahhi» ja saatevõidu.

Сказка@CatHouse - ööklubis CatHouse. Peohoos lauljatar Jana Kask 
Сказка@CatHouse - ööklubis CatHouse. Peohoos lauljatar Jana Kask Foto: Konstantin Purask

Jana tutvustab aga oma argist esmaspäeva hommikut: ärkan, laulan hääle lahti, teen putru ja hakkan tööle. Lahti lauldud häälega on nimelt hea putru süüa.

Aga milline on olnud lauljatari jaoks kõige ebatavalisem esinemiskoht?

Selleks oli golfiklubi Hispaanias, kuhu olid kogunenud vanemad inimesed. Olles neile pisut kaasaegseid laule laulnud, võttis Jana ette nende eakate inimeste noorusaja laulud, näiteks Frank Sinatralt, ja see viis vanema põlvkonna inimesed kohe tantsupõrandale hoogsaid tantsupoognaid võtma.

Tubli, Jana!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles