Andrus Vaarik: olen end alati isana väga ebapädevana tundnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKA lõpuaktused Rahvusraamatukogu konverentsisaalis – Vabad kunstid ja Disain, 18.06.15
Tütar Marta Vaarik`u lõpetamisele oli kaasa elama tulnud ka papa Andrus Vaarik
EKA lõpuaktused Rahvusraamatukogu konverentsisaalis – Vabad kunstid ja Disain, 18.06.15 Tütar Marta Vaarik`u lõpetamisele oli kaasa elama tulnud ka papa Andrus Vaarik Foto: Erlend Štaub

Äsja uue monotükiga välja tulnud näitleja Andrus Vaarik tunnistas saates «Hommik Anuga», et laste kasvatamine pole alati lihtne väljakutse ning ta tundis end tihti väga abituna.

«Olen ennast alati isana väga ebapädevana tundnud, siis kui see aktiivne isaks olemise aeg oli,» rääkis Vaarik, et nüüd on elu puhas rõõm, kuna vanaisa saab olla siis, kui sul on selleks aega, kuid isa peab olema kogu aeg kohal, vahendab Menu.

«Ühel hetkel, kui ma sain aru, et me elame ju esimest korda ja olen esimest korda isa, mees, eestlane ja kodanik – kogu aeg tuleb puhtalt panna, mustandit teha ei saa –, siis võttis nagu närvi maha, et ah, ikka tuleb vigu sisse. Üks elu ja elan seda nende annete ja tarkustega, mis mulle antud on, mis siin nii väga pabistada,» lisas Vaarik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles