«Sajandi valitsejanna» põhirolli võtab tänasest üle Türgi superstaar Beren Saat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sajandi valitsejanna»
«Sajandi valitsejanna» Foto: Kanal2

Tänasest hakkab Kanal 2 peal näidatavas Türgi suursarjas «Sajandi valitsejanna» peategelast Kösemi kehastama Türgi telemaailma tõeline superstaar Beren Saat.

Septembris Kanal 2 peal esilinastunud ajaloolise draamasarja «Sajandi valitsejanna» tänases osas võtavad sündmused dramaatilise suuna, kui peategelane Anastasia on otsustanud haigevoodis lamava valitseja nimel mässuliste ette astuda. See on esimene suur samm noore Kreekast toodud orjatari saamisel Türgi ajaloo üheks märgilisemaks naiseks Kösemiks.

«Sajandi valitsejanna»
«Sajandi valitsejanna» Foto: Kanal2

Murranguline osa toob seriaali etteotsa tänasest ka uue näitleja, sest Anastasiat (ajaloos tuntud Kösemi nime all) kehastab nüüdsest Türgi üks populaarsemaid näitlejaid Beren Saat. Hetkel 32aastane näitleja on aastaid edukalt kaasa teinud erinevates sarjades ja filmides, kuid tõelise kuulsuse tõid talle sarjad «Süütu süüdlane» ja «Keelatud armastus», mida Kanal 2 vahendusel on näinud ka Eesti televaatajad. Türgis iidoli staatuses olev Beren Saat on sealmail juba mitu aastat olnud enim-teeniv naisnäitleja, kuid just rolliga „Sajandi valitsejannas“ murdis senised rekordid naisnäitlejatele makstavate tasude osas.

«Sajandi valitsejanna» uus osa Beren Saatiga peaosas on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles