Andekas mees: Shia LaBeouf freestyle räpib raadio otse-eetris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actor Shia LaBeouf poses for photographs on the red carpet for the new movie 'Man Down ' during the 2015 Toronto International Film Festival in Toronto on Tuesday, September 15, 2015. THE CANADIAN PRESS/Nathan Denette
Actor Shia LaBeouf poses for photographs on the red carpet for the new movie 'Man Down ' during the 2015 Toronto International Film Festival in Toronto on Tuesday, September 15, 2015. THE CANADIAN PRESS/Nathan Denette Foto: Nathan Denette/The Canadian Press/Press Association Images

Shia hiljutine raadiointervjuu kujunes ka freestyle räpi session'iks.

Raadiosaatejuht üllatas näitlejat kui ütles, et mees peab nüüd oma räppimisoskused proovile panema. Ta ei hoidnud ennast ka Shiat julgustades tagasi, hüüdes, et mees ei ole enam Hollywoodis ega suurel ekraanil, vaid peab hakkama saama hoopis millegi muuga.

Näitleja räppis nii oma isikliku elu sündmustest, karjäärist kui avalikkuse arvamusest temast. Vaata videost, kuidas mees ennast proovile pani ning saatejuhi täieliku austuse ära teenis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles