John Legend avaldas abikaasale ning tütrele pühendatud loo ning muusikavideo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Model Chrissy Teigan and musician John Legend arrive at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Model Chrissy Teigan and musician John Legend arrive at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

John Legend on avaldanud uue muusikavideo ning seekord ei ole see pühendatud mitte ainult tema abikaaasale Chrissy Teigen'ile, vaid ka paari esiklapsele Lunale.

Legendi eelmine naisele pühendatud lugu «All of Me» said tõeliseks hitiks üle terve maailma. Toona tegi loo muusikavideos kaasa ka John'i modellist abikaasa Chrissy.

Renomeeritud muusiku seekordses muusikavideos laulja uuele loole «Love Me Now» on alati armunud paari suhe liikunud aga uuele tasandile ning videos saab näha ka John'i ning Chrissy seitsmekuust tütrekest Lunat.

Viska pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles