Kristjan Jõekalda esmakohtumisest Cool D-ga: mõtlesin, et sa annad mulle kere peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: «Nädalalõpp Kanal2ga» 8. saade

Tänases «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda üheks külaliseks Eesti räpi ristiisa Cool D, kellega seoses on ühel saatejuhil ka värvikas isiklik lugu meenutada.

End kapiräppariks nimetav Kristjan Jõekalda tunnistab, et mäletab oma esimest kohtumist Cool D-ga senimaani väga selgelt. «Ma mõtlesin, et sa annad mulle kere peale,» meenutab Kristjan tänases saates, kuidas 15 aastat tagasi esimest korda Cool D-d nähes jättis legendaarne räppar talle väga hirmutava mulje. Kui vihane on Cool D tegelikult, sellestki tuleb muu kõrval meelelahutussaates täna juttu.

Lõbusaid lugusid ja meenutusi jagub saatesse aga teisigi. Armastatud näitleja Ago Andersoniga sõlmitakse publiku ees kihlvedu, mille pandiks on Teedu auto. Meelelahutaja Arlet Palmiste tutvustab uut raamatut, mis saatejuhtidele isiklikult vägagi tuttav. Külas on ka Monika Tuvi, kes vestluse lõpuks paneb Teedu ja Kristjani ka tantsima.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Roaldi nädalat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles