«Laulud tähtedega» staar Evelyn Mikomägi ootab last

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulud tähtedega" duettide esitlus, 29.09.2008
"Laulud tähtedega" duettide esitlus, 29.09.2008 Foto: Photo Factory

Endine miss, ettevõtja ja saate «Laulud tähtedega» osaline Evelyn Mikomägi ootab last. Koos elukaaslase Svenne Englund võeti juba kevadel vastu otsus, et nüüd ollakse valmis pere suurendama.



Hoolimata ettevalmistustest, tuli asjade kiire käik paarile rõõmsa üllatusena. «Laps peaks sündima märtsi teises pooles. Vaatab, kas tuleb jäär või kala nagu mina,» jutustas Evelyn

Buduaarile

.



Tulevased vanemad on mõelnud ka lapse nime peale, kuid ennekõike tahaksid nad maimukese soo kindlaks teha ja seejärel loomulikult teda ennast näha. «Me ei jõua ära oodata lapse ilmaletulekut,» sõnas Evelyn.



«Lapseootusest teada saades, olin üliõnnelik, et see kõik on üldse võimalik. Usun, et järeltulija saamine on igale inimesele üks elu olulisemaid missioone. Loodan, et laps toob mu tempokasse elurütmi rahu ja tasakaalu,» lisas imekaunis Mikomägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles