Erootilised esinejad täidavad klubid rahvaga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Playboy@Sugar".
"Playboy@Sugar". Foto: Allar Tiisler

Meesteajakirja jänkukestega pidu, topless-DJ, meeste erootika-show või koguni pesuehtne pornopidu – kõik need toovad reeglina Eesti klubid rahvast täis, sest paljud inimesed tahavad sellisest meelelahutusest osa saada.

Kui maakonnalehtede vabaajaportaali 24tundi.ee ilmus eelmisel nädalal uudis, et Saaremaa ööklubis astub lavale topless-DJ, loeti seda uudist ligi 23 000 korda. Kui sama portaal avaldas jaanuaris fotod Räpina klubis Võhandu pidu teinud topless-DJst, vaadati galeriid rohkem kui 65 000 korda.

Stripibaarid out, klubi in

“Rahvas tuleb ikka selle peale, mis neile meeldib,” teadis Tallinnas asuva Club Von Überblingeni juht Kristi Punnisson. “Ju siis erootilise alatooniga programm on see, mis tagab suure publikumenu. Osa inimesi võib-olla ei julge käia privaatsetes striptiisibaarides ja sellepärast valitakse populaarsed meelelahutuskohad, kuhu on samal põhjusel kogunenud veel inimesi.”

Klubijuhi teatel alustas pealinna populaarne meelelahutusasutus omal ajal üritustesarjaga “Party like a Pornstar”, mis oli siis ainus seksiteemaline pidu paar korda aastas toimuva “Sexpeditsiooni” kõrval.

“Populaarne on see pidude sari sellepärast, et rahvas vajab programmi ja vaatemängu, mida kõik klubid peaksid pakkuma. Pidu on mõeldud kõikidele vabameelsetele inimestele,” nentis Punnisson.

Pärnu kesklinnas asuva ööklubi Bravo programmijuht Erko Käärats oli hinnangutes eestlaste erootikalembusele tagasihoidlikum.

“Rahvas tahab näha paljast ihu, see on ju teistmoodi meelelahutus,” mõtiskles Käärats. “Inimesi tõmbavad üritused, kus on erootika ja show kokku pandud.”

Samal ajal märkis Bravo programmijuht, et kunded muutuvad üha nõudlikumaks ja tavaline topless-DJ rahvast enam klubisse ei meelitagi.

“Ütleks küll, et need peod hakkavad pigem ära vajuma,” ütles Käärats. “Rahvas tahab korralikku pidu üha kvaliteetsema erootikaga. Tavaline seksikas riietus või olek on muutunud juba nii tavaliseks, et sellega enam ei meelita.”

Bravo programmijuht lisas, et kuigi erootilised peod võivad meeldida küll paljudele, on ka väga palju inimesi, kes peavad sellist meelelahutust hoopis labaseks.

Erootika on elu loomulik osa

Jõhvis asuva ööklubi Kruzo programmijuht Jelena Sitnikova arvas, et erootika on elu loomulik osa, mida ei saa kellelegi keelata. “Öö on ka teistsugune aeg, siis on inimestel teised tujud ja soovid, tahetakse heita kõrvale päevased argimured ja lõbutseda,” arutles Sitnikova. “Mees on siis mees ja naine lihtsalt naine. Seni, kuni neid huvitab erootika, ei ole meil demograafilist kriisi karta!”

Sitnikova nentis, et inimesed lähevad klubisse siiski pigem lõbutsema, tantsima ja trimpama, mitte niivõrd erootika pärast. “Erootiline programm kestab reeglina ju kuni 25 minutit,” ütles Sitnikova. “Ülejäänud aja inimesed ju tantsivad ja tutvuvad nagu klubis ikka. Erootika on nendel õhtutel rosinaks.”

Rakvere klubi Exclusive ja Viljandi klubi City programme koostav Heiko Merikan oli sama meelt, märkides, et pigem on tegu psühholoogilise küsimusega, miks lähevad inimesed erootilistele pidudele.

“Eks välja minnakse ikka otsima seda, mida kodus ei pakuta,” teadis Merikan. “Naised lähevad vaatama ilusaid vormis mehi, kes oskavad hästi tantsida ja end liigutada. Mehed vastupidiselt aga oma himusid rahuldama ja tõestust saama, et laval on just see kaunis naine, kes temaga flirdib ja ehk on isegi nõus laskuma mingil ajahetkel kuskil mujal üheöösuhtesse. Mõni inimene omakorda mõlgutab võib-olla mõtteid ideaalsest mehest või naisest. Paljas keha erutab paljusid, kuid võimalus oma siivutuid fantaasiaid ellu viia on vähestel.”

Lõuna-Eestis Räpinas asuva klubi Võhandu juht Harald Härm kirjutas elektronkirjas, et erootika on Eestis müünud läbi aegade ja neid üritusi on veel siiski üsna vähe tehtud, tuleb ka rahvas uudistama, mis toimub.

Eesti oma topless-DJ

Umbes pool aastat tiirleb Eestimaa klubides topless-DJ Mirell, kelle näol on tegu puhastverd Eesti naisega.

“Teeme koostööd paljude Eestis töötavate stripparite ja tantsijatega ning nii tekkis idee: miks vedada toplessartiste sisse, kui nad võiksid kohapeal olemas olla,” avas Club Von Überblingeni juht Punnisson. “Kui lennukipiletid ja muud kulud juurde arvata, läheb artistide toomine väga kulukaks.”

Nii otsis Punnisson striptiisitaride seast tüdruku, kes oleks huvitatud ka plaatide keerutamisest. “Koolitasime Mirelli välja ja nüüd vallutab ta Eestis klubisid,” oli Punnisson rahul. “Tegu on väga ilusate rindadega seksika tüdrukuga, kes sobib sellesse ametisse suurepäraselt. Pealegi ei jää ta mitte millegi poolest alla välisartistidele.”
 

Kiika sexikat topless DJ-de pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles