Kristiina Heinmets-Aigro: kohtusin Donald Trumpiga siis, kui ta oli veel kergesti kohmetuv ja punetav (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro
Kristiina Heinmets-Aigro Foto: ETV

Kristiina Heinmets-Aigro on värskelt valitud USA president Donald Trumpiga kohtunud kolm korda ning mees on talle viisaka mulje jätnud.

Sotsiaalmeedias levib pilt aastast 1997, kui Trump oli ostnud Miss Universumi teleõigused.

«Meie kohtumised on olnud seotud selle telesaate erinevate vastuvõttude ja üritustega. See pilt on tehtud mõni päev enne finaalüritust,» rääkis Kristiina, kes oli pildi tegemise ajal 18-aastane. «Tüdrukutel, kellel nähti rohkem potentsiaali, lubati minna rohkematesse kohtades. Teistele pandi käsi ette.»

«Donald Trump ju liigub ringi. Tal on viis turvameest ja keegi ei pääse talle ligi, kui ta seda ise ei soovi.»

Trumpil on olnud mitmeid skandaale, kuna ta olevat teinud naistele ebasobivaid lähenemiskatseid. Heinmets-Aigro sõnul ei kogenud ta Trumpi poolt kohatut käitumist.

«Ma ei tahtnud kommenteerida teemat, milles ma ei oska kaasa rääkida. Ma ei oska rääkida nende naiste eest ja need kokkupuuted, mis meil on olnud Donaldiga, on ta olnud väga viisakas. Aastal 1997 veel kergesti kohmetuv ja punetav, kui ta oli kaunite ja kenade naiste läheduses. 1998. aastal oli ta lava taga ja me vestlesime põgusalt ning ta ütles, et ta tahaks, et see show oleks veel parem kui eelmine aasta,» meenutas Heinmets-Aigro.

Kolmandat korda kohtusid nad aastal 2007. «Selleks ajaks oli ta kätega žestikuleerivam ja telemehelikum.»

Kristiina Heinmets-Aigro ja Donald Trump 1997. aastal.
Kristiina Heinmets-Aigro ja Donald Trump 1997. aastal. Foto: ETV
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles