Donald Trumpi maailmakuulsad toetajad: näitlejad, sportlased, poliitikud ja teised

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clint Eastwood ja Dustin Hoffmann.
Clint Eastwood ja Dustin Hoffmann. Foto: EPA

Värske USA president Donald Trump omab ohtralt toetajaid, alustades tuntud sportlastest ja lõpetades näitlejate ja lauljatega. Vaata, kes teda toetavad!

Clint Eastwood

Selle asemel et öelda «Trump on öelnud palju rumalaid asju», kiitis Eastwood poliitikut selle eest, et ta ei ole nagu «jalaga tagumikku generatsioon» ning ei muretse poliitkorrektsuse pärast. «Ta on millegi jälil, sest salamisi on kõik väsinud poliitkorrektsusest, pugemisest,» kostis näitleja.

Kui küsiti, kelle poolt staar hääletab, kostis mees: «See on raske küsimus, kas pole? Ma hääletan Trumpi poolt, sest Clinton on kuulutanud, et ta käib Obama jälgedes.

Kirstie Alley

Ameerika näitleja ja koomik teatas Twitteris säutsuga, et on naine ja toetab ametlikult Trumpi.

Aaron Carter

Ameerika laulja Aaron Carter rääkis aprillikuus antud intervjuus ajakirjale People, et toetab Trumpi, sest mees astub vastu ebatavalistele ja ootamatutele asjadele.

«Ma olen teie jaoks liiga intelligentne. Mul on palju rohkem infot, kui ma saan välja anda,» ütles staar.

Aaron Carter / Scanpix

Jon Voight

Näitleja ütles avalduses veebilehele Breitbart News, et palvetab kõigi ameeriklaste eest, kes on näinud ja tundnud Ameerika kokku kukkumust Obama valitsusaastate all. «Donald Trump ei vea meid alt,» teatas staar, et õige hääl päästab rahvuse.

Jon Voight. / Scanpix

Willie Robertson

Telestaar ja ärimees kiitis Trumpi juba 2015.aasta jaanuaris, öeldes, et mees on tõeline juht. «Ta esindab edu ja tugevust ja need on kaks omadust, mida riigil vaja.»

Stephen Baldwin

Ameerika näitleja ja produtsent ütles 2015.aasta juulis, et Trumpist saaks hea president, lisades, et Trump ei ole poliitik ning teda ei huvita, mida kõik teised arvavad.

Azealia Banks

Lauljanna on Twitteris oma poolehoidu näidanud mitmetel kordadel. Maikuus säutsus staar: «Ma tõesti tahan, et Donald Trump võidaks valimised.» Lisaks kirjutas naine, et Clinton on riigiaparaadi robot, et päevakorda jätkata.

Azealia Banks / Kuvatõmmis

Charlie Sheen

Skandaalne näitleja säutsus augustikuul Twitteris, et ta oleks Trumpi truu kaaslane silmapilgust alates. Hiljem on ta aga kirjutanud, et Trump on õnnetu ja rumal kääbus.

Charlie Sheen /REUTERS/Mario Anzuoni/Files / MARIO ANZUONI/REUTERS

Loretta Lynn

Kantrimuusik kostis, et ei oska muud öelda, kui et on mehele müüdud. «Ma lihtsalt arvan, et ta on ainus, kes pöörab selle riigi teistpidi.»

Mike Tyson

Mike Tyson. / Scanpix

Endine staarpoksija teatas, et ta teotab Trumpi. «Tema peaks olema USA president. Proovime midagi uut. Juhime Ameerikat nagu äri, kus värvidel pole tähtsust. Ükskõik, kes suudab tööd teha, saab omale selle.»

Hulk Hogan

Mees ütles toetas Mitt Romney't 2012.aastal ning nüüd võib tal olla ka endal mõningaid ambitsioone poliitikas. Endine maadleja ütles 2015.aasta augustis, et tahab olla Trumpi pääsmeks asepresidendi kohale.

Hulk Hogan / HNWLA/HNWLA/BuzzFoto.com

Paul O'Neill

Endine Yankeesi mängija osales ka Trumpi konverentsil selle aasta 8.märtsil.

Kid Rock

Rokkstaar rääkis ajakirjale Rolling Stone, et pooldab Trumpi, lisades, et Ameerika võiks lasta ärimehel riiki juhtida samamoodi nagu äri.

Kid Rock / AP / Scanpix

Wayne Newton

Ameerika laulja ja meelelahutaja leiab, et Trump on hea president. «Esiteks! Ta räägib tõtt. Teiseks! Ta on seal, kus enamik teistest tahaks olla. Ta ei pea muretsema, mis hotellides ööbida, ta ei pea muretsema, kuidas ta pere saab Havaile,» lisas staar, et Trumpil on oma lennuk.

Vaata rohkem Trumpi pooldavaid staare ja nende väljaütlemisi SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles