Piletimäng: võida priipääse Tõnis Mägi ja Jarek Kasari kontserdile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarek Kasar ja Tõnis Mägi
Jarek Kasar ja Tõnis Mägi Foto: promo

Tõnis Mägi, Jarek Kasar ja noorteorkester Reaalmažoor astuvad üles Eesti Vabariigi 93. aastapäevale pühendatud kontsertidel «See on, laps, meie muld» ning Elu24 jagab lugejatele priipääsmeid!

Elu24 loosib kuni järgmise nädala lõpuni iga päev välja kaks piletit. Piletiloosil osalemiseks vasta küsimusele: «Milline Tõnis Mägi või Jarek Kasari lugu on sinu lemmik?» ja saada see aadressil toimetus@elu24.ee ning märgi teemaks «KONTSERT». Lisa kindlasti ka oma telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi ning anna teada, millisele kontserdile soovid minna. Võitjatega võtame ühendust.

------

PILETIVÕITJAD

18. veebruar - Kadri Kass ja Tarmo Kivimäe

19. veebruar - Siim Kütt ja Hanna Mets

20. veebruar - Siret Lee ja Mihkel Lember

21. veebruar - Annika Annsoo ja Regina Vetka

22. veebruar - Anne-Krõõt Pikson ja Kaido Henrik Elias

23. veebruar - Kevin Poll ja Liisa Maistrov

24. veebruar - Viktor Kiik ja Arpo Koha

25. veebruar - Sandra Kroonmäe ja Riho Uibo

26. veebruar - Reigo Padar ja Kati Kõrsmaa

27. veebruar - Johanna Joosep ja Yogita Sharma

PILETIMÄNG ON LÕPPENUD!

------

Kontserdid toimuvad:

28. veebruaril Tallinnas Estonia kontserdisaalis
1. märtsil Tartu Kontserdimajas
3. märtsil Tallinnas Estonia kontserdisaalis

Jõhvis toimuma pidanud kontsert jääb ära.

Kontsertide korraldamise üheks ajendiks on Eesti krooni kui ühe olulise rahvusliku enesemääramise alustala käibelt kadumine. Kontserdi peakorraldaja Karl Kermese sõnul tekkis Eesti krooni käibelt kadumisega kahjutunde sarnane emotsioon, mis oli ka üheks kontserdi korraldamise ajendiks. Meie oma raha tuli käibele 18 aastat tagasi ning oli lisaks maksevahendile oluline rahvuse, ühtekuuluvuse ja eristuvuse sümbol.

«Elame suurte, kiirete muutuste ajal ning väärtused, mis veel inimpõlve tagasi olid olulised, võivad tänases maailmas justkui hetkega kaduda,» lausus Kermes. «Kutsume inimesi kokku, et nad saaksid meenutada, kes me oleme, kust me tuleme, mõtiskleda meie elu põhiväärtuste üle, küsida endalt, kuhu me läheme ja milliseid otsuseid vastu võtame.»

Ütleb ju kontserdile nime andnud Tõnis Mägi laul «See on, laps, meie muld»: «Kui me siin praegu oma ei oska hoida, ei siis maailma kõikide asjade kohta me kunagi midagi öelda ei saa!»

Kontserdil «See on, laps, meie muld» tulevad ettekandele Jarek Kasari ja Tõnis Mägi teosed, millele on teinud võimsad orkestriseaded Raul Sööt, Tõnu Kõrvits, Erki Pehk ja Rasmus Puur. Mõned palad esitatakse vaid klaveril ning Reaalmažoori poolt on oodata erilist instrumentaalpala, mis jääb kontserdipäevani saladuseks.

Tõnis Mägi ja Jarek Kasar võtavad muusikapalade vahel aja maha, et rääkida mõnusaid lugusid ja suhelda publikuga. Kutsume teid üheskoos mõtisklema oluliste teemade üle, mis puudutavad meie rahva enesemääratlust, ühtekuuluvust ja põhiväärtusi.

Piletid saadaval Piletilevis.

Liitu ka Elu24 Facebooki lehega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles