Beebimasin on töös! Kim Kardashian plaanib kolmandat last uuel viisil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West and Kim Kardashian attend Harper's Bazaar's celebration of 'ICONS By Carine Roitfeld' at The Plaza Hotel during New York Fashion Week in Manhattan, New York, U.S., September 9, 2016.  REUTERS/Andrew Kelly
Kanye West and Kim Kardashian attend Harper's Bazaar's celebration of 'ICONS By Carine Roitfeld' at The Plaza Hotel during New York Fashion Week in Manhattan, New York, U.S., September 9, 2016. REUTERS/Andrew Kelly Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Tõsielusarja «Keeping Up with the Kardashians» staar Kim Kardashian on hädas laste saamisega, aga sooviks kolmandat järglast.

Kim plaanib koos räpparist abikaasa Kanye Westiga kolmandat last. Northi ja Saint Westi kuulus ema paljastas sarja õrritusklipis, et tahab oma peret suurendada, palgates surrogaatema.

13.novembril eetrisse jõudva osa õrritusklipis ütleb Kim K.oma emale, et on jõudnud järeldusele, et ta peaks tutvuma surrogaatema võimalustega. Kris Jenner paistab aga teadaandest šokeeritud olevat ning kergitab selle peale kulme.

Kimil oli raskusi juba teise lapse saamisega ning tal oli selleks vaja välist abi. Siiski jätkab naine katsetamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles